Maak een afspraak

Over ons

 

Bij Fysiotherapie Wouter de Kok streven we naar het herstel en welzijn van onze patiënten. Onze praktijk is opgericht met een passie voor het verbeteren van levenskwaliteit door middel van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Fysiotherapie Wouter de Kok staat voor Professionaliteit, Persoonlijke zorg en Klantgerichtheid. We investeren in bijscholing en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fysiotherapie om de best mogelijke zorg te garanderen.

Wil je meer over ons weten of wil je direct een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op

Missie

Wouter de Kok Fysiotherapie en Sportbegeleiding begeleidt u in uw proces naar een gezonde en vrijwel klacht vrije manier van bewegen, zowel in uw dagelijks leven als tijdens uw sportprestaties.

Visie

Wij geloven in kwaliteit. Wij geloven in investeren in kwaliteit. Wij hechten waarde aan het vertrouwen die onze cliënten aan ons geven. En wij vinden het op onze beurt belangrijk om cliënten weer het volledige vertrouwen in hun eigen functioneren terug te winnen. Wij weten waar we voor staan en kunnen u daarover vertellen en nauwkeurig uitleg geven aangaande wat wij doen.

Verzekeraars

Wouter de Kok Fysiotherapie heeft contracten met zorgverzekeraars van A tot Z: van Avéro, Achmea tot Zilveren Kruis en CZ. Hieronder vindt u de lijst met zorgverzekeraars.

Lees meer

Samenwerkingen

Om de juiste zorg te leveren, werken wij samen met verschillende organisaties.

Lees meer

Wil je het liever zelf ervaren?

Maak dan een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten.